Weleens een blij ei in levende lijve gezien? Nee? Dan bij deze! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lonneke is 1 juli bij ons gestart als Brand Manager en zij was meteen part of the SuperBrave family. Lonneke kwam niet met lege handen aanzetten… zij nam namelijk een flinke dosis enthousiasme, professionaliteit en betrokkenheid mee. Hiermee was zij direct van toegevoegde waarde voor het team. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wat ze zoal doet? Afgelopen maanden heeft ze zich samen met haar marketing collega’s vastgebeten in het nieuwe marketingplan. Hierbij is Lonneke verantwoordelijk voor de onderdelen merkstrategie en contentoptimalisatie. Daarnaast probeert ze collega’s met haar positief kritische houding te helpen om het beste uit hun werk te halen. You rock! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #RandomFact: Heeft 2 schapen die eruit zien als geiten, omdat ze eigenlijk niet van schapen houdt 🐑 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #meetourteam #colleagues #wearesuperbrave

Weleens een blij ei in levende lijve gezien? Nee? Dan bij deze! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lonneke is 1 juli bij ons gestart als Brand Manager en zij was meteen part of the SuperBrave family. Lonneke kwam niet met lege handen aanzetten… zij nam namelijk een flinke dosis enthousiasme, professionaliteit en betrokkenheid mee. Hiermee was zij direct van toegevoegde waarde voor het team.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat ze zoal doet? Afgelopen maanden heeft ze zich samen met haar marketing collega’s vastgebeten in het nieuwe marketingplan. Hierbij is Lonneke verantwoordelijk voor de onderdelen merkstrategie en contentoptimalisatie. Daarnaast probeert ze collega’s met haar positief kritische houding te helpen om het beste uit hun werk te halen. You rock!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#RandomFact: Heeft 2 schapen die eruit zien als geiten, omdat ze eigenlijk niet van schapen houdt 🐑
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#meetourteam #colleagues #wearesuperbrave

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒