Sinds maandag heeft het marketingteam versterking gekregen van vierdejaars International Communications student, Jennifer. Wat haar SuperBrave maakt? Ze houdt van avonturen en uitdagingen. Zo stapte ze in 2018 (voor het eerst) in het vliegtuig om voor een half jaar in Zuid Korea te gaan wonen. Hoe vet is dat?! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Aankomende maanden gaat Jennifer binnen de Nederlandse eHealth marktonderzoek doen naar trends, ontwikkelingen, wensen en behoeften. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij dit kan, maar wanneer ze er even niet uitkomt heeft zij een leuk team met behulpzame marketeers om zich heen die ze kan raadplegen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #RandomFact: Jennifer lust absoluut geen worst, ham of salami behalve als het op een pizza zit. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #meetourteam #colleagues #wearesuperbrave

Sinds maandag heeft het marketingteam versterking gekregen van vierdejaars International Communications student, Jennifer. Wat haar SuperBrave maakt? Ze houdt van avonturen en uitdagingen. Zo stapte ze in 2018 (voor het eerst) in het vliegtuig om voor een half jaar in Zuid Korea te gaan wonen. Hoe vet is dat?!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aankomende maanden gaat Jennifer binnen de Nederlandse eHealth marktonderzoek doen naar trends, ontwikkelingen, wensen en behoeften. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij dit kan, maar wanneer ze er even niet uitkomt heeft zij een leuk team met behulpzame marketeers om zich heen die ze kan raadplegen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#RandomFact: Jennifer lust absoluut geen worst, ham of salami behalve als het op een pizza zit.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#meetourteam #colleagues #wearesuperbrave

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒