Onze supercollega Niels, vraagbaak van alles en iedereen, is niet alleen een goede programmeur, maar durft er ook voor uit te komen dat hij graag werkt met Windows. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wij zijn trots op hem dat hij, ondanks hoongelach en nerfpijltjes in zijn richting, zich niet gek laat maken door alle mede-developers die werken op Linux of Mac. Hij zorgt er zelfs voor dat alle projecten ook goed werken voor ‘zijn’ platform! Dankzij beschermheilige Niels zijn er nu meer collega’s die Windows durven te omhelzen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Als je Niels ziet rennen dan loopt hij niet weg van zijn problemen, maar dan is ie bezig met een nieuw persoonlijk record te zetten! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #RandomFact: Niels heeft een omgangsregeling thuis met zijn tv. De ene ochtend mag Niels het nieuws kijken, de andere dag kijkt zijn zoontje tekenfilms. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #meetourteam #colleagues #wearesuperbrave

Onze supercollega Niels, vraagbaak van alles en iedereen, is niet alleen een goede programmeur, maar durft er ook voor uit te komen dat hij graag werkt met Windows. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wij zijn trots op hem dat hij, ondanks hoongelach en nerfpijltjes in zijn richting, zich niet gek laat maken door alle mede-developers die werken op Linux of Mac. Hij zorgt er zelfs voor dat alle projecten ook goed werken voor ‘zijn’ platform! Dankzij beschermheilige Niels zijn er nu meer collega’s die Windows durven te omhelzen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als je Niels ziet rennen dan loopt hij niet weg van zijn problemen, maar dan is ie bezig met een nieuw persoonlijk record te zetten!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#RandomFact: Niels heeft een omgangsregeling thuis met zijn tv. De ene ochtend mag Niels het nieuws kijken, de andere dag kijkt zijn zoontje tekenfilms.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#meetourteam #colleagues #wearesuperbrave

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒