Daar hebben we onze zonaanbidder, Erwin! Als category manager is hij verantwoordelijk voor: scherpe prijsafspraken met de samenwerkende partijen, een optimale assortimentssamenstelling en een verantwoorde leverancierskeuze. Dit alles doet hij met een team van enthousiaste productmanagers om zich heen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Erwin is ook een echte liefhebber van voetbal. Dan bedoelen we niet alleen het kijken ervan met een ijskoud biertje in z’n hand, nee, ook staat hij ieder weekend nog zelf op het veld. Dit verklaart waarschijnlijk ook zijn winnaarsmentaliteit. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #RandomFact: Volgens zijn kinderen de slechste weersvoorspeller die er bestaat! Bij slecht weer klaart het altijd binnen een uur op, maar dit komt nooit uit. Een uur zon gemist, is een uur niet geleefd. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #meetourteam #colleagues #wearesuperbrave

Daar hebben we onze zonaanbidder, Erwin! Als category manager is hij verantwoordelijk voor: scherpe prijsafspraken met de samenwerkende partijen, een optimale assortimentssamenstelling en een verantwoorde leverancierskeuze. Dit alles doet hij met een team van enthousiaste productmanagers om zich heen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Erwin is ook een echte liefhebber van voetbal. Dan bedoelen we niet alleen het kijken ervan met een ijskoud biertje in z’n hand, nee, ook staat hij ieder weekend nog zelf op het veld. Dit verklaart waarschijnlijk ook zijn winnaarsmentaliteit.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#RandomFact: Volgens zijn kinderen de slechste weersvoorspeller die er bestaat! Bij slecht weer klaart het altijd binnen een uur op, maar dit komt nooit uit. Een uur zon gemist, is een uur niet geleefd.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#meetourteam #colleagues #wearesuperbrave

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒